Over Zangles Oud-West

Zingen is leuk en nog leuker als je in staat bent vrij te zingen door middel van techniek. Met deze insteek is Zangles Oud-West opgericht. Wij geloven dat vrij zingen met techniek absoluut niet hoeft te betekenen dat je bang hoeft te zijn je eigenheid te verliezen. Iedere stem is uniek in bereik en kleur en techniek is hierin het middel om dat te versterken. Stefano weet hier alles van en kan dit als geen ander vakkundig en vol energie overbrengen.

Voor meer informatie over de lessen klik je hier.

Klik op een van de foto’s voor meer informatie over de ervaringen van deze leerlingen bij Zangles Oud-West.

Voor meer ervaringen van leerlingen klik je hier.

Stefano Caruso

Vocalcoach

Mijn naam is Stefano Caruso, afgestudeerd vocalist aan de Rockacademie in Tilburg. Sinds mijn studie verzorg ik zanglessen. Van pop tot rock en klassiek tot jazz, ik heb ervaring in de meest variërende stijlen. Tijdens de lessen pas ik de CVT methode (Complete Vocal Technique) toe. Samen met de leerlingen werken we aan een sterke basis om vrij te kunnen zingen, uitgangspunt hierbij is de wensen van de leerling. Naast vocalcoach ben ik singer-songwriter, zanger bij coverband Slamm, werk ik samen met Jonathan Hendricx corporate music en als sessiemuzikant voor diverse artiesten.

Elise Caruso

Officer

Mijn naam is Elise Caruso, een aantal jaar geleden afgestudeerd aan de HvA; Bedrijfskunde. Bij Zangles Oud-West zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ben je benieuwd naar verdere informatie over Zangles Oud-West of wil je graag een vrijblijvende gratis proefles? Neem dan contact met ons op. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt of langs kunt komen. Hopelijk tot snel.