Introductie groepslessen inschrijfformulier
Super leuk! Je staat op het punt om je in te schrijven voor 1 introductie groepsles in De Hallen bij Zangles Oud-West. Nadat je alles hebt ingevuld kom je op een nieuwe pagina waar je de betaling kan verrichten van €5,00. Als bij ons de betaling binnen is ontvang je een bevestiging met meer informatie over je eerste les!

*Na inschrijving kan je 1 keer gebruik maken van de introductieles. Neem hiervoor de bevestiging mee. De kosten van deze les bedragen €5,00 en dienen direct na inschrijving voldaan te worden. De bevestiging is strikt persoonlijk en kan niet worden geruild, teruggegeven of omgewisseld worden voor geld. Je betaling word verwerkt door Mollie Payments en word verricht aan Caruso Music. Klik hier voor meer informatie over de lessen.

    *LET OP: met dit formulier schrijf je je in voor 1 introductiegroepsles en niet voor de introductielessen van Guilty Pleasures.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    Je volgt jouw introductielessen tijdens een normale groepsles. Groepslessen vinden momenteel alleen plaats op maandagavond.
  • (na de betaling ontvang je een bevestiging via e-mail.)