NIEUW IN AMSTERDAM OOST:
GUILTY PLEASURES

Sinds afgelopen jaar is er in Oost een tweede Guilty Pleasures koor! Gedurende een heel lesjaar wordt er op hoog niveau toegewerkt naar 2 losse shows en een eindshow met band in Amsterdam, gevuld met songs van artiesten die je met recht 'guilty pleasures' mag noemen. Denk aan "Marco Borsato", "Ultimate Kaos", "Spice Girls" maar ook "En Vogue" en "Bon Jovi". Daarnaast werken we niet alleen aan meerstemmig zingen, maar ook aan zangtechniek & performance, krijg je choreografielessen van een professionele docent en leer je zingen met een band!

Kom 2 proeflessen meedoen voor maar €15,-. Klik hier om je in te schrijven.

Schrijf je nu in voor 2 proeflessen!
Inschrijven voor 2 proeflessen
Doe mee met 2 proeflessen!
Inschrijven proeflessen
“If you wanna be my lover”

Wat Guilty Pleasures zo uniek maakt is de professionele en energieke begeleiding van Stefano. Dankzij zijn ervaring met zowel dirigeren als zangcoach leer je niet alleen prachtig meerstemmig zingen, maar leer je ook hoe je technisch het meeste uit je stem kan halen. Zo ontstaat er een koor dat niet alleen prachtig zingt, maar dat ook met lef en energie kan overbrengen.

Praktische informatie

Tijdens iedere beschikbare oefenavond op dinsdag heb je de ideale kans om eens de sfeer te proeven. Er is een lage instapdrempel, maar er wordt wel verwacht dat je zelf actief het repertoire gaat instuderen zodat we in de lessen vooral aan de slag kunnen gaan met de zangtechniek, dynamiek, choreografie (vanaf lesblok 2) & performance en natuurlijk zingen. Als je een keertje mee wilt doen betaal je maar €15,- voor 2 introductielessen.

 

De lessen duren 90 minuten (zonder pauze) en vinden elke week plaats op dinsdagavond tussen 19.30 en 21.00 uur. Deelnemers betalen €15,- per les.

 

Het adres van Mirror Centre is: Ter Gouwstraat 3.

Over Stefano

Stefano is als vocalist afgestudeerd aan de Rockacademie, onderdeel van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Met een licentie voor auditietraining begeleidt Stefano aanstormend talent door de voorrondes van de muziekopleiding. Ook geeft Stefano al geruime tijd privé- en duolessen, werkt hij met diverse partijen samen als songwriter en is hij bijna elk weekend op pad met de coverband Slamm. Heel zijn leven staat al sinds kleins af aan in het teken van muziek. Dankzij de rijke muzikale familiegeschiedenis, opgedane studiekennis en kilometers aan ervaring kan Stefano zich met het eigen opgerichte Zangles Oud-West uniek profileren binnen het bestaande netwerk van zang- en muziekscholen in Amsterdam.

 

Meer informatie over de zangschool kun je hier vinden.
Lees voor inschrijving eens onze Algemene Voorwaarden.

Schrijf je in voor 2 proeflessen