Guilty Pleasures: Het nieuwe projectkoor van Zangles Oud-West

Onder leiding van Stefano start er op woensdag 6 september een nieuw projectkoor in Amsterdam: Guilty Pleasures. Gedurende een heel lesjaar wordt er op hoog niveau toegewerkt naar 3 losse shows verspreid over Noord-Holland en een eindshow met band in Amsterdam, gevuld met songs van artiesten die je met recht ‘guilty pleasures’ mag noemen. Denk aan “Spice Girls”, “Backstreet Boys”, “Total Touch” maar ook “Mr. Big” en “Abba”. Kortom songs die nu nog steeds een hoge ‘oh ja!’ factor hebben.

 

Wat dit koor uniek maakt is de professionele en energieke begeleiding van Stefano. Dankzij zijn ervaring met zowel dirigeren als zangcoach leer je niet alleen prachtig meerstemmig zingen, maar leer je ook hoe je technisch het meeste uit je stem kan halen. Zo ontstaat er een koor dat niet alleen prachtig zingt, maar dat ook met lef en energie kan overbrengen.

 

Op woensdag 6 september hebben we van 19.30 uur tot 21.00 uur de eerste oefenavond waarop we ook meteen aan de slag gaan met het repertoire. De ideale kans om eens de sfeer te proeven. Als je een keertje mee wilt doen betaal je maar €10,- voor 2 introductielessen.

 

Klik hier voor meer informatie over dit nieuwe projectkoor Guilty Pleasures