Schrijf je nu in voor twee proeflessen!
Inschrijven
Doe mee met 2 proeflessen!
Inschrijven
Een unieke ervaring

Dankzij de professionele en energieke begeleiding van Stefano leer je niet alleen samen te zingen maar leer je ook zangtechniek en performance. In de vorm van workshops ga je op persoonlijk niveau meer de diepte in om zo het meeste uit jouw talent te halen.

 

Stefano combineert het beste uit de privélessen en koorlessen en creëert zo een unieke avond waarbij je in elke les weer iets nieuws leert. Dit aan de hand van songs gekozen door de groep. Zo bouwen we een klein repertoire op waarmee we optreden tijdens ons eigen kerstoptreden en tijdens de eindshow.

Praktische informatie

We houden de groep klein (maximaal 12 deelnemers) zodat er ruimte is voor persoonlijke groei. De groepslessen kunnen een perfecte aanvulling zijn op privélessen. Ook als je in een koor zingt en je wilt meer uit jezelf halen dan zit je bij ons goed.

 

De lessen duren 75 minuten en vinden elke week plaats op maandagavond om 19.30u. Deelnemers betalen €20,- per les.

 

Je kan ten alle tijde twee introductielessen volgen voor slechts € 20,-. Het adres van de Loft is: Hannie Dankbaarpassage 33. De ingang en trap naar boven vind je tegenover de De Filmhallen.

Over Stefano

Stefano is als vocalist afgestudeerd aan de Rockacademie, onderdeel van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Met een licentie voor auditietraining begeleidt Stefano aanstormend talent door de voorrondes van de muziekopleiding. Ook geeft Stefano al geruime tijd privé- en duolessen, werkt hij met diverse partijen samen als songwriter en is hij bijna elk weekend op pad met de coverband Slamm. Heel zijn leven staat al sinds kleins af aan in het teken van muziek. Dankzij de rijke muzikale familiegeschiedenis, opgedane studiekennis en kilometers aan ervaring kan Stefano zich met het eigen opgerichte Zangles Oud-West uniek profileren binnen het bestaande netwerk van zang- en muziekscholen in Amsterdam.

 

Meer informatie over de zangschool kun je hier vinden.
Lees voor inschrijving eens onze Algemene Voorwaarden.

Schrijf je nu in voor een proefles!
Inschrijven