TOT VOLGEND JAAR!
EINDSHOW 2018

Op 8 juli was het zover: Onze allereerste eindshow! Nee, dit was niet zomaar een leerlingenpresentatie, maar een echt groot concert. Live band; check. Extra groot podium; check. Kick-ass geluid en licht; check. Alle leerlingen van onze privé-, duo- en groepslessen hebben meegedaan, net als vocalgroup "With a Twist". Afsluitend heeft "Guilty Pleasures" nog voor een heus meezingfestijn gezorgd. Aan iedereen die geholpen heeft of is komen kijken: Dank jullie wel! Zonder jullie had het nooit zo'n groot feestje kunnen zijn. Kon je er niet bij zijn? Binnenkort komen de foto's en video's online.

Jij kan zelf ook meedoen aan de eindshow, door je in te schrijven bij een van onze lessen. Kijk bij "Groepslessen" of "Guilty Pleasures" voor meer informatie.

Op 8 juli was het zover: Onze allereerste eindshow! Nee, dit was niet zomaar een leerlingenpresentatie, maar een echt groot concert. Live band; check. Extra groot podium; check. Kick-ass geluid en licht; check. Alle leerlingen van onze privé-, duo- en groepslessen hebben meegedaan, net als vocalgroup “With a Twist”. Afsluitend heeft “Guilty Pleasures” nog voor een heus meezingfestijn gezorgd.

 

Aan iedereen die geholpen heeft of is komen kijken: Dank jullie wel! Zonder jullie had het nooit zo’n groot feestje kunnen zijn. Kon je er niet bij zijn? Binnenkort komen de foto’s en video’s online. En er is altijd nog volgend jaar 😉

 

Jij kan zelf ook meedoen aan de eindshow, door je in te schrijven bij een van onze lessen. Kijk bij “Groepslessen” of “Guilty Pleasures” voor meer informatie.